Kenolon Ceramic Shield is een onzichtbare, maar zeer sterke keramische coating. Hij biedt bescherming tegen verschillende externe aanvallen op uw wagen, door diverse vervuilingen, zoals: wegvervuiling, insectenresten, zure regen, strooizout en UV-stralen. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons hoog ontwikkelde R&D-departement, garanderen wij u de beste lakbescherming op de markt. De coating wordt aangebracht op een bijzondere manier, enkel door onze getrainde en gecertificeerde detailers.

 

Het waterafstotend effect van Kenolon Ceramic Shield garanderen dat stof en vuil zich minder vasthechten aan de auto. Traditionele lakbeschermingsproducten gebaseerd op synthetische wax of polymeren garanderen geen meetbare dikte. Zij blijven op de lak tot ze verdwijnen door inwerking van zonlicht, zure regen of ontvettende detergenten. Als u een coating wenst voor uw wagen, met als kenmerken duurzaamheid, effectieve bescherming en gebruiksgemak, dan is Kenolon Ceramic Shield de juiste keuze voor u!

Dankzij de speciale samenstelling van dit product, gebaseerd op siliciumdioxide (SIO2), ziet uw voertuig er niet alleen stralend uit, maar is het ook voor lange tijd beschermd. Het verbetert de hardheid van de lak, met mogelijks een hardheid tot 9H volgens de schaal van Mohs. Dergelijke bescherming verkleint ook de kans op vorming van kleine krasjes.  

 

Door te kiezen voor de Kenolon Ceramic Shield behandeling bent u zeker van een langdurige bescherming.  Voor een goed onderhoud van de coating, en een maximale levensduur, adviseren wij het gebruik van de KENOTEK Pro producten.

MB Car Cleaning

Nijverheidsweg 5A

1683 AM Wervershoof

06-39149129

info@mbcarcleaning.nl

kvk:  71451722

BTW: NL002339942B71